Voor Visie kinderwerk: klik hier.

Hallo jongens en meisjes,
Kinderen hebben een speciale plek bij de Here Jezus. Daarom is het elke zondagochtend feest in onze kinderdiensten. Elke zondag staat er een team klaar om samen met je eigen leeftijdgenootjes te leren over de liefde van de Here Jezus. Wij vinden het leuk als er veel kinderen komen, dus als je komt neem al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes enz. mee. Iedereen is welkom, iedereen hoort erbij.
Babies en peuters gaan eerst mee in de dienst. Na afkondiging door de zangleiding gaan ze naar hun eigen opvang en samenkomst in het kerkgebouw.
Zit je in groep 3 t/m 8 van de basisschool? Dan mag je naar de SOZO gebracht worden, het Jongerencentrum van onze gemeente: Hoofdstraat 76 Stadskanaal. Dit is op 5 minuten lopen vanaf de kerk. We beginnen daar om 10:00 uur met de zondagsschool, maar je mag al vanaf half 10 binnenlopen!
We gaan zingen, naar een verhaal luisteren, knutselen, soms spelletjes doen, voor de oudste kinderen is er een korte bijbelstudie. We krijgen natuurlijk iets te drinken en na afloop lopen we samen terug naar het kerkgebouw waar alle pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s en andere grote mensen in de dienst zijn.
1x per maand is KINDERKERK, met steeds weer een ander spannend thema. 2x per jaar hebben we kinderkerk in de kerk aan de Irenelaan, zodat de grote mensen ook kunnen zien wat wij allemaal doen en hoeveel plezier we samen hebben.
Met Kerst en Pasen doen we vaak ook hele leuke dingen met de kinderen in de familiedienst. Soms een musical of een toneelstuk, de andere keer dansen of zingen.
Kortom: we maken een feest voor de kinderen die we bij de Here Jezus mogen brengen!
De hoofdleiding van het kinderwerk is in handen van
Ingeborg & Marco de Jong


.
..
.
..