Tieners

De avonden

Om de andere vrijdagavond van 20:00-21:30 uur organiseren wij Tieneravonden die we meestal in ons jongerencentrum SOZO The Gate houden. Op deze avonden komen we gezellig bij elkaar en hebben we elke avond weer een ander programma. We hebben een gevarieerd programma dat bestaat uit Bijbelstudie, creative avonden, filmavonden en andere thema-avonden. Bij ons kan en mag je jezelf zijn.
We bespreken regelmatig maatschappelijke thema’s, zoals omgaan met geld, muziek, jaloezie en pesten en kijken dan samen in de Bijbel om te ontdekken wat God ons hierover wil leren.
Eens per jaar doen we ons best om een kamp te organiseren om er met z’n allen eens lekker tussen uit te gaan en een weekend lang bezig te zijn met het Woord van God zoals we dat ook in onze programma’s doen.

Ook in 2019 Ook zijn we weer met een groepje tieners naar Opwekking geweest.
Enkele reacties uit eerdere jaren:
…vanavond zijn we naar de genezingsdienst geweest en het was bijzonder! En ook de gesprekken die we daarna gevoerd hebben met elkaar waren bijzonder!!!! Our God is an awesome God ❤
….Dit weekend naar opwekking geweest, het was een super gave ervaring!
…Wat een weekend!!!! Het was bijzonder, gezellig en leuk! Verschillende tieners hebben echt een ontmoeting met God gehad!
…Iedereen heeft vanalles gedaan en meegemaakt vandaag en als afsluiting van deze dag zijn we met elkaar naar de jeugddienst geweest. Het was een gave dienst!!!

Visie voor het werk met tieners

Onze visie voor het tienerwerk is:
Geleid door Gods Woord en Heilige Geest willen we de tieners begeleiden Zijn Liefde te ontdekken, aan te nemen, te beantwoorden en te delen met elkaar en de omgeving waarin ze wonen, leren en werken. Daarnaast willen we ook werken aan relatie onderling en met de tienerleiding.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer info of wil je gewoon eens een keer met ons praten, neem dan gerust eens contact met ons op of kom gewoon eens langs op onze Tieneravonden! Het maakt niet uit wie je bent, wat je gelooft of wat je denkt, je bent van harte welkom! Voor de precieze datums van de Tieneravonden kun je in de  kijken.