Maximaal aantal plaatsen

We gaan door met diensten via livestream, en er mogen maximaal 10 bezoekers aanwezig zijn, naast de medewerkers. Voor eerste kerstdag geldt een uitzondering. Deze dienst vinden we zo belangrijk dat daar 30 bezoekers bij aanwezig mogen zijn. Het secretariaat houdt de tel bij. Wanneer de kerk volgeboekt is krijg je bericht.

We roepen iedereen op om nóg zorgvuldiger om te gaan met deze vrijheid. Het virus is echt erg besmettelijk! Neem daarom de volgende richtlijnen in acht:

  • * Aanmelden en afmelden voor de diensten!
  • * Bij binnenkomst dragen we een mondkapje, totdat je zit! (nieuwe regel)
  • * Na de dienst niet (buiten) blijven napraten, maar meteen naar huis.

Er wordt altijd rekening gehouden met mensen die de dienst niet thuis via internet kunnen volgen.

Besmet met Corona?
Ben je positief getest en in de kerk geweest, informeer het secretariaat. Is iemand in je omgeving besmet en ben je daarna in de kerk geweest: neem dan ook contact op met het secretariaat. We kunnen dan andere kerkgangers op de hoogte stellen. We respecteren daarbij ieders privacy.

Gebruik van de kerk door de week
Op dit moment wordt de kerk verbouwd. De doordeweekse bijeenkomsten gaan gewoon door, in de grote zaal. Zaal 1 is niet genoeg geventileerd, en te klein voor groepen.  Deze wordt voorlopig niet gebruikt. Er is tijdens de verbouwing  steeds een toilet beschikbaar.

Het terug-naar-de-kerk-team