post

TRAINING ‘LUISTEREN MET JE HART’

Robert Tolsma                                         8 december 12:00 – 16:00 uur

 

Wil je leren om in gesprekken het hart van anderen te raken? Wil je in alledaagse gesprekken op een ongedwongen en natuurlijke manier van betekenis zijn voor een ander? Wat een mooie keus! In de training ‘Luisteren met je hart’ oefen en ontwikkel je gespreksvaardigheden en houdingsaspecten waardoor je zulke gesprekken kunt voeren.

Bij de training gebruiken we veel verschillende werkvormen. In een veilige omgeving en onder professionele begeleiding groei je in het voeren van betekenisvolle gesprekken. In de training oefenen we onder andere in rollenspellen en met videotraining. Je leert veel door te kijken naar het gesprek van anderen, door het zelf te doen en te bespreken wat je opvalt. Ook buiten de trainingsmomenten kun je oefenen met behulp van opdrachten uit deze trainingsgids.

Als je het hart van de ander wilt raken, is het nodig dat je je eigen hart opent voor de ander. Dat kan alleen als je gericht bent op de ander en niet op jezelf. God kan die houding aan je geven. Dit gebeurt als je met Hem omgaat. Je gaat daarin dan op Hem lijken. In de training ‘Luisteren met je hart’ willen we je helpen om deze houding in gesprekken aan te nemen. In een ‘Luisteren met je hart gesprek’ ontmoet de ander niet alleen jou, maar ook de God die in jou(w hart) leeft.

Het is ons verlangen en gebed dat jij het hart van vele mensen zult raken en dat zij Gods liefde ervaren in de ontmoetingen die ze met jou hebben.

Veel zegen, team ‘Luisteren met je hart’

 

De training vindt plaats zondag 8 december.

12:00 uur gezamenlijke maaltijd deelnemers

Aansluitend tot 16:00 uur training.

 

Deelnemen? Opgeven via Hendrik Jan hjbos@live.nl

uiterlijk 6 december i.v.m. de maaltijd