Vrouwenbijbelstudie

DEZE STUDIE IS TIJDELIJK STOPGEZET

Een keer in de maand komen vrouwen met honger naar meer van God op woensdagochtend bij elkaar in de Vrouwenbijbelstudie om samen te studeren. De Bijbelstudies helpen je de diepte van je geloof te beleven, bemoedigd en opgebouwd te worden. vrouwenbijbelstudie
Een paar reacties uit de groep vrouwen van de Vrouwenbijbelstudie:
* Ik vind het heerlijk om samen met de andere vrouwen in de Bijbel te lezen en ontdekken hoe de Bijbel op verschillend manieren tot ons spreekt.
* Op de VBS krijg ik een deel van mijn geestelijke voeding en als ik een keer niet ben geweest door omstandigheden dan merk ik dat. Ik vind het er heerlijk en ik zou het niet willen missen.
* “De man die anders was”, een boek die Jezus laat zien wie Hij was en is. Leer van Mij: Ik ben nederig en zachtmoedig van hart… Zo ging Hij met vrouwen om, geen macho gedoe… maar “Leer van Mij “.. Dit boek hebben wij uitgespit. De vrouwenochtend is een mooie bos bloemen, verschillende kleuren voor iedereen een gehoor, we leren van elkaar en het Leven van Jezus…
* Het is fijn om ook in het middaguur, midden in de week betrokken te raken en te zingen uit de Psalmen en te lezen uit de Bijbel. Even wat dichter bij het Belangrijkste stilstaan.
* Ik ben nog maar 2 keer geweest maar God heeft grote dingen gedaan. Hij spreekt door de anderen heen en geeft Leiding aan mijn leven.
* De vrouwenbijbelstudie is heel veelzijdig. Studie, gesprekken, bidden voor elkaar en delen van elkaars leven: We delen ons gewone leven en ons geestelijk leven. We groeien samen en wandelen gezellig samen op… Heerlijk! We leren van de Heer en ook van Hem via elkaar.

Voel je van harte uitgenodigd om aan te schuiven… geen instapvoorwaarden.

Kijk voor actuele data in de