Contactgroepen

We hebben in onze gemeente contactgroepen. Groepjes mensen die maandelijks, twee wekelijks of zelfs wekelijks bij elkaar komen.
De groepen komen op diverse locaties bijeen. De meeste in Stadskanaal en 1 groep in Ter Apel.
De groep in Ter Apel komt iedere maandagavond bij elkaar.
We hebben een vrouwengroep die 1 x per maand op woensdagochtend bijeenkomt.
Dan hebben we nog twee groepen die 1 x per maand op woensdagavond bij elkaar komen.
De oudere jeugd heeft ook een eigen groep.

Je hebt in iedere groep een vaste kern en ook heeft iedere groep wel een aantal persoenen die af en toe komen.
In deze groepen gebeuren een aantal zaken. Er is altijd ruimte voor het delen van persoonlijke noden. Ook wordt in iedere groep hiervoor gebeden. Wat in de groep gezegd wordt, blijft in de groep. Dat is de basis van vertrouwen, die er in alle groepen is. Er is ook ruimte voor lofprijs en eventueel een studie over een bepaald onderwerp. Sommige groepen behandelen door het seizoen heen een boek of een thema. We hebben geen strakke richtlijnen over de invulling van de ochtend, middag of avonden. Het bezoeken van de groepen is op vrijwillige basis. We zien wel dat het de binding met elkaar bevorderd. Kortom: wil je je medebroeders en zusters beter leren kennen? Kom dan naar een contactgroep.
Iedere contactgroep heeft haar eigen locatie. Meestal bij mensen thuis, soms in de kerk. Iedere groep heeft haar eigen kenmerken of soms specifieke doelgroep.

Wil je graag een groep bezoeken, spreek dan de coördinator aan. Dan gaan we samen bekijken welke groep het beste past bij jou/jullie. Je kunt de coördinator bijna dagelijks bereiken via het secretariaat van onze gemeente: T. 0598 343971 of via email.

Meer info over de Vrouwenbijbelstudie
Meer info over de 20+ groep