Zending

Evangelische Zending Brazilië (EZB)
Maak kennis met het geweldige werk dat God de afgelopen jaren, maar ook vandaag de dag nog steeds, doet in hartje Brazilië. Dit alles begon toen 50 jaar geleden een jong echtpaar van 25 en 26 jaar oud ‘ja’ antwoorden op de roeping die God hen had gegeven.

Prins Ministries (Stichting Prins)
Doordat mijn ouders mij geen christelijke opvoeding gaven was ik op 20-jarige leeftijd volkomen onbekend met de Bijbel. Ik kende zelfs niet één Bijbels verhaal. Ik was volkomen ongelovig en het leek mij absurd om in een God te geloven. Naar de kerk gaan leek mij werkelijk het allersaaiste wat iemand kon doen. Ik studeerde aan de Kunstacademie in Groningen en had maar één verlangen, namelijk om kunstenaar te worden. Het was gedurende deze periode, dat een bepaalde vraag zich zéér sterk aan mij opdrong, namelijk: Wat is de zin van het leven? Deze vraag achtervolgde mij dag en nacht en dwong mij naar het antwoord te gaan zoeken.

Stichting Hands to Help
Het doel van hands-to-help is om het Evangelie te verspreiden binnen en buiten dit land tot aan de einden van de aarde. Zendingsreizen ondersteunt mensen die dat Evangelie willen verspreiden.
Zo hielpen we een Hongaarse Evangelist om een andere auto te kopen. Hij kan nu weer naar de plaatsen waar het Evangelie zo nodig is. We hielpen een Pakistaanse kinderwerker om een accommodatie te bouwen voor kinderwerk in Pakistan. Afgelopen Februari gingen we zelf naar Oekraïne om het Goede Nieuws handen en voeten te geven onder de zigeuners. Andersom hielpen we mee om Evangelist Bijbelleraar Zoran Spasovski uit Macedonië met zijn zendingsreis naar Nederland om datzelfde kostbare Evangelie hier te delen. Elk van deze acties is succesvol afgerond.
Voor de komende periode staan nog een reis naar Oekraïne en naar Pakistan op de rol. Verder wil de stichting het voertuig zijn voor kleine initiatieven die het verspreiden van een Krachtig Evangelie als doel hebben.